Servicii / Services

DRESAJ
    Servicii de consiliere

      Atunci când ne dorim un câine trebuie sa avem în vedere mai multe aspecte. În ceea ce privește dresajul, primul aspect pe care trebuie să-l urmărim este temperamentul câinelui. Astfel la alegerea unui cățel vă recomandăm sa apelați la un specialist atunci când doriți un câine de lucru pe care în perspectiva să-l introduceți într-un program de dresaj. Cățelul trebuie selectat și în funcție de scopul în care va fi folosit. Școala va ofera în acest sens consiliere și îndrumare în vederea alegerii unui  cățel.
  
  Socializare


   Un aspect deosebit de important în creșterea unui cățel pe care dorim să-l dresăm și nu numai, este socializarea acestuia. Aceasta se face de la o vârstă destul de fragedă . Concret, imediat ce câinele a fost imunizat împotriva celor mai frecvente boli întâlnite la câini, el trebuie ,,scos în lume".Socializarea cu alți câini şi oameni joaca un rol foarte important în perspectiva procesului de dresaj. Astfel școala vă ofera posibilitatea de a-i oferi câinelui dumneavoastră o socializare corectă.

     Educație
 
   
     Obținerea unor rezultate corespunzătoare în educația câinelui este dependentă de anumiți factori esențiali: materialul biologic(câinele),dresorul,și metoda de lucru aplicată. Prin metodele motivaționale,școala vă oferă șansa de a deveni chiar dumneavoastră dresorul propriului câine, participând la ședințele de dresaj în grup organizate în cadrul programului școlii.

     De asemenea vă oferim ședințe de dresaj individual
                                - la domiciliul dumneavoastră,
                                - prin ridicarea câinelui de la domiciliu și înapoierea acestuia după desfășurarea ședinței de dresaj
                                - cazarea câinelui în pensiunea proprie, pe perioada desfășurării dresajului 


     Pentru cei care doresc mai mult decât un câine educat putem să pregătim câinele în vederea absolvirii unor examene de lucru: BH
, IPO1, IPO2, IPO3, obedience etc.

HANDLING

        Pentru cei care doresc sa participe cu câinele în cadrul expozițiilor de frumusețe, vă oferim pregătirea necesară pentru a lua parte cu succes la aceste competiții:  -dresaj de ring
                                                                  -prezentare in expozitie